Over mij

Hi,

Ik ben Inge Goudkamp, oprichter van Golden Standards.
Als er iets is waar ik naar leef, dan is dat wel: verantwoordelijkheid nemen
voor je eigen leven(sgeluk). Niemand anders gaat het doen en waarom zal
je je laten tegenhouden? Hoe vaak hoor je wel niet: ‘wat als..’
Of de verhalen van mensen die alleen maar spijt hadden van de dingen die ze juist níet hebben gedaan.
Maak die reis, maak die carrièreswitch, ga voor de groei van je bedrijf, doe die fotografiecursus etc. etc.
Als er iets is wat je graag wilt doen, wilt leren of wilt zijn, GO FOR IT! 
Dat klinkt misschien makkelijker dan het is. Ook ik heb die stappen gezet en heb angsten en/of gedachten overwonnen om te komen tot waar ik nu sta. Ik inspireer je graag, denk met je mee en neem taken van je over die jouw geluk of groei in de weg staan.

Voor mij zit geluk in vrolijke mensen. Als ik iets voor iemand heb kunnen betekenen waaraan hij/zij een goed gevoel heeft overgehouden, dan voel ik mij waardevol. Één van de leukste dingen vind ik het ontmoeten van nieuwe mensen en het delen van kennis en ervaring.
Ik ben zowel een luisterend oor, als de gangmaker. Ik ben iemand die initiatief neemt tot het ondernemen van dingen. Die dingen graag groots aanpakt, maar ook van kneuterig houdt.

Maar geluk zit voor mij in veel meer dingen.
Ik word namelijk ook gelukkig van Zwolle. Van mijn vriend. Onze hond. Mijn familie. Borrelen met vrienden. Lekker eten. Uren ouwehoeren met vriendinnen. Interieurstyling. Spelletjes spelen. Serie kijken. Diepgaande gesprekken. Onthullingen. Slap ouwehoeren. Zelfspot. Golfsurfen. Reizen. Nieuwe plekken ontdekken. Natuurrijke omgeving. Al het leven op deze aardkloot (oké, op een paar dingen na zoals sommige insecten, of enge beesten).
Geluk zit voor mij in kleine en grote dingen en ik ben dol op het ervaren van die geluksmomenten. Soms zijn ze ineens onverwachts daar, dat zijn de mooiste.

Nog een paar extra weetjes over mij:

  • Ik heb jarenlang geschaatst en training gegeven, maar ik ben absoluut geen fan van de winter.
  • Ik heb soms hele gesprekken met mijn hond. Nou ja, ik praat vooral tegen haar.
  • Ik heb de sprong gewaagd om mijn vaste contract op te zeggen, omdat het niet meer goed voelde. De sprong moest ik maken voor mijn eigen geluk. #bestdecisionever

Heb je een vraag? Stel ‘m vooral!

Liefs,

Inge